Sagaidac,Cimislia,Moldova, Vânzare

Rezeni

150 000€

AVANTAJE
  • Supraveghere video
  • Apeduct
  • Electricitate
  • Drum asfaltat
Descriere

SE VINDE cea mai frumoasa locație din satul Sagaidac ,R .Cimislia, pentru realizarea celei mai tari zone de agrement .

La doar 44 km de Chisinau ,in satul Sagaidac,R.Cimislia găsim umbrit de copaci și liniștit de cântecul păsărilor un iaz ce-ți bucura inima și te îmbie la relaxare chiar din primul moment în care îl vezi. Are o suprafață de 1.35hectare +30 ari luciu de apa curata de izvor, o adâncime medie de patru metri, și 2.65 hectare de pământ în jur. Au fost făcute lucrări de împrejmuire, curățare, adâncire, și indiguire obținându-se astfel toate autorizațiile de funcționare. Este considerat un Rai al pescarilor și un viitor loc de agrement unic . Proprietarul I-și doreste construirea unui Restaurant pe malul apei, o pensiune agroturistica, piscini exterioare, pontoane de pescuit cu căsuțe din lemn , barcute ,spatii de joaca pentru copii, și chiar un centru de echitație!

Detalii:

1) 2 iazuri ( 1.35ha si 30 ari), sapate in forma de cotlovan, izvoarele se afla la 1m de la suprafata solului, la 5-6 metri se afla apele subterane, pericol de seceta nu este;

2) casa 8m x 8m;

3) constructie auxiliara (sura) 30m x 4m;

4) fintina;

5) electricitate 380V;

6) terenul se afla linga traseu asfaltat (44 km de la Chisinau, pe traseul M3, indata dupa Razeni.

ATENȚIE! Acum poți achita comod în rate cu doar de la 20% rată inițială sau prin programul guvernamental Prima Casă cu doar 10% prima rată!

Compania CONNECT IMOBIL vă ajută în procesul de vînzare-cumpărare a unui imobil, teren sau spațiu comercial, beneficiind de consultanță juridică în domeniul imobiliar și accesarea unui credit ipotecar.

Mai multe oferte: www.connectimobil.md

Locație
logo maib