str. Alexandru cel Bun 47,Centru,Chisinau. Chirie

Centru

1 000€

75 m2

  • 2
  • 1
  • 75 m2
  • 4/9
AVANTAJE
  • Gata pentru intrarea
  • Mobilat
  • Cu electrocasnice
  • Încălzire autonomă
Descriere

Complexul rezidențial „Milanin Petersburg Residence - Alexandru cel Bun” se află localizat într-o zonă întrebată și înalt apreciată cu o infrastructură la maxim de dezvoltată din toate punctele de vedere. Blocul locativ este amplasat ultracentral și este așezat în imediata apropiere de stradă, dar totodată aici este o zonă destul de liniștită și comodă, cu acces către transport public și către parcuri, școli, grădinițe, magazine și piețe. Aici se găsesc la îndemână absolut tot de ca aveți nevoie. Pentru interes comercial și nevoi cotidiene se află: Centrul Comercial „Sun City” cu o diversitate de magazine și buticuri; Supermarket-ul Nr. 1; Centrul Comercial „Gemenii”; Piața cu magazine de flori; sucursale a multor bănci și Poșta Moldovei. Din punct de vedere a medicinii în zonă se găsesc: Spitalul „Galaxia”, Clinica „Baby Ortoped” și Centrul Medical „Allclinic Moldova”.

Cele mai prestigioase instituții de învățământ le găsiți în această zonă: Academia de Studii Economice a Moldovei, Institutul de Relații Internaționale din Moldova, Universitatea Liberă Internațională din Moldova, Liceul Teoretic Kiril și Metodiu, Liceul Teoretic român-spaniol „Miguel de Cervantes Saavedra” și Liceul „Mihai Coțiubinschi”.

Relaxare și distrații: Teatrul „ANTON CEHOV”, Filarmonica Națională „Serghei Lunchevici”, Teatrul Satiricus „Ion Luca Caragiale”, Teatrul Național „Mihai Eminescu”, Sala cu Orgă și cele mai bune restaurante din capitală, o mulțime de cafenele și pizzerii: „Andy’s Pizza”, „La Plăcinte” și McDonald’s.

De la casa locativă „Milanin Residence - Alexandru cel Bun” sunt doar 1100 de metri până la Monumentul lui Ștefan сel Mare și Sfânt, până la Piața Centrală și Gara Centrală sunt de parcurs pe jos aproape 1400 mp, până la Gara Feroviară sunt 2,3 km, Gara Auto de Nord se găsește la o distanță de 3,7 km și până la Aeroportul Internațional din Chișinău sunt de parcurs în jur la 14,1 km prin Bulevardul Dacia.

Compania CONNECT IMOBIL vă ajută în procesul de vînzare-cumpărare a unui imobil, teren sau spațiu comercial, beneficiind de consultanță juridică în domeniul imobiliar și accesarea unui credit ipotecar. TOATE OFERTELE DISPONIBILE LE GĂSIȚI AICI https://www.connectimobil.md/

Locație
logo maib