str. Tineretului,Durlesti,Chisinau. Vânzare

Durlesti

850 000€

AVANTAJE
  • Apeduct
  • Canalizare
  • Electricitate
  • Drum asfaltat
Descriere

Vă propun spre vânzare în sistem de reprezentare exclusivă cu COMISION 0% către cumpărător,teren de 67 ari ,32ari sub constructie si 35 agricol.

.Terenul este localizat în or. Durlești, Poiana Domnească ,Chisinau.

.Priveliștea spectaculoasă oferită de terenul respectiv sunt încadrate de pădure,contribuind la crearea unei atmosfere deosebit de atrăgătoare si benefica pentru sanatate.

.Prin respectarea ultimilor indicatori urbanistici, terenul permite o varietate de proiecte de construcție, inclusiv:

.Complex Turistic: Construcția unui hotel, căsuțe de odihna și alte facilități recreative pentru turiști și iubitorii de natură.

.Complex Rezidențial: Dezvoltarea unui complex rezidențial cu aproximativ 10-12 de case sau apartamente individuale, oferind facilități și servicii premium.

.Centru Sportiv și Spa: Construirea unui centru modern de sport și spa pentru a satisface nevoile celor interesați de activități fizice și relaxare.

.Complex Medical: Dezvoltarea unui sanatoriu specializat în tratamente de recuperare și reabilitare medicală, alături de un azil de bătrâni modern și spațios.

.Centru de Conferințe și Evenimente: Crearea unui centru de conferințe și evenimente spațios și modern pentru a atrage afaceri și organizatori de evenimente sociale.

Indicatorii urbanistici indicați permit construcții de până la Zona R2 ( conform PUZ ) =Construcții cu regim de înaltime : P, P + 1E si P+2E.

Adresă poștală.

Din comunicații:Lumină,apă centralizată ,canalizare

Preț negociabil,în dependență de suprafața procurata.

Se acceptă achitare = auto /imobil+bani.

15500 euro aru.

Suprafața minima spre vinzare =32 ari(1/2 din suprafața totală)

ATENȚIE! Acum poți achita comod în rate cu doar 20% rată inițială sau prin programul guvernamental Prima Casă cu doar 10% prima rată!

Compania CONNECT IMOBIL vă ajută în procesul de vînzare-cumpărare a unui imobil, teren sau spațiu comercial, beneficiind de consultanță juridică în domeniul imobiliar și accesarea unui credit ipotecar.

TOATE OFERTELE DISPONIBILE LE GĂSIȚI AICI https://connectimobil.md/sale/kvartiry

Locație
logo maib